KLARNA – HANDLE NÅ,  BETAL ETTER LEVERING.

Når du betaler via Klarna, handler du trygt og enkelt. Du slipper unødvendige registreringer og passord og du slipper å oppgi bankkortnummer. Du får alltid varene dine før du betaler for dem, og du kan velge å dele opp betalingen hvis du vil.

KLARNA FAKTURA

Klarna faktura er klassikeren blant enkle og trygge betalinger. Når du handler på faktura med Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler.  Det er enkelt og praktisk. Dessuten betaler du hele beløpet med en gang, slik at det er ute av verden.

Fakturaen har en betalingsfrist på 14 dager fra kjøpsdatoen og blir tilsendt på mail.  All informasjon du trenger for å fullføre betaling står på fakturaen

Ønsker du å delbetale fakturaen din? Det er også enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å betale inn et mindre beløp enn summen på fakturaen, så flytter Klarna deg automatisk til fleksibel delbetaling.

Fordeler:

 • Få varen før du betaler
 • Betalingsbetingelser – 14 dager
 • Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon
 • Oversikt over fakturaer fra www.klarna.no
 • Mulighet for å delbetale

KLARNA DELBETALING FRA KUN KR. 95,- PR MND

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan velge mellom faste mnd innbetalinger eller du kan velge å betale i ditt eget tempo (flexibel innbetaling), og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Faste innbetalinger
På samme måte som du handler med Faktura, får du varene før du betaler. Du kan velge å dele opp betalingen over 3, 6, 12 eller 24 måneder. Du vet alltid hva månedskostnadene blir, og du vet når du har betalt alt.

For deg som velger å dele opp betalingen, vil du også få alle dine kjøp samlet på en faktura en gang i måneden. Dette gir deg en god oversikt, og du betaler kun en administrativ avgift hver måned på kr 45. Veldig fleksibelt, ikke sant?

Flexible innbetalinger
Det er ikke mange som har samme utgifter hver måned, og det kan derfor være fint å selv bestemme hvor mye du vil betale. Noen ganger så lite som mulig, og noen ganger et høyere beløp, eller kanskje alt på en gang. Du betaler et valgfritt beløp hver måned (minst kr 95). Noe annet som er fordelaktig er at alle dine Klarna kjøp (også kjøp fra andre nettbutikker som tilbyr Klarna) samles på én månedsfaktura. Dette gir deg en god oversikt, og det betyr at du kun betaler en fakturaavgift hver måned. Det minste du kan betale er 1/24 av beløpet som gjenstår,men minst kr 95.  Bortsett fra dette kan du selv velge hva du vil betale fra måned til måned.

Fordeler:

 • Få varen før du betaler
 • Betal fra kr. 95,-/mnd eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alle dine kjøp samles på en konto og en faktura
 • Handle nå – betal i slutten av neste mnd.
 • Oversikt over fakturaer fra www.klarna.no
 • Mulighet for å delbetale

KLARNA KORT

I tillegg til Faktura og delbetaling kan du med klarna også velge å betale direkte med debit eller kredittkort. Dette velger du ETTER du har gjennomført kjøpet. Da får du opp en meldingsboks hvor du kan velge betalingsmåte.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVORDAN FÅR JEG TILSENDT FAKTURA

Fakturaen blir sendt på e-post samme dag som varene blir sendt og had 14 daggers betlingsfrist. Du kan også logge deg på Mine Sider og finne fakturaen der.

HVORDAN BETALER JEG MIN FAKTURA?

På fakturaen finner du all informasjon du trenger for å gjøre en betaling: Klarnas kontonummer, forfallsdato og KID-nummer. Husk å alltid bruke det spesifikke KID-nummeret på fakturaen, for å være sikker på at betalingen går til riktig faktura.

Ettersom alle våre fakturaer har ulike KID-nummer lar deg seg ikke gjøre å slå sammen flere betalinger fra ulike fakturaer på et felles KID-nummer.

KAN JEG UTSETTE FORFALLSDATOEN?

Har opprinnelig forfallsdato utløpt, er det ikke mulig å utsette betalingsfristen. Har forfallsdatoen ennå ikke utløpt kan du flytte frem forfallsdato med 10 dager gjennom Mine Sider.NB! Det er dessverre ikke mulig å utsette forfallsdato dersom du har valgt delbetaling. Utsettelse gjelder kun for vanlig faktura!

Hvis nettbutikken du handlet hos tilbyr Klarna Konto og delbetaling som betalingsmetode kan du velge å dele opp betalingen på din faktura. Hva du trenger å betale vil fremå på fakturaen i feltet ”Delbetal fra”.

Du trenger ikke å gi beskjed til oss om du ønsker å dele opp betalingen. Det er veldig enkelt, det eneste du trenger å gjøre er å betale inn et lavere beløp.

HVORDAN DELBETALER JEG MIN FAKTURA?

Når du velger å dele opp betalingen på en faktura eller å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, ett KID-nummer og ett administrasjonsgebyr på 45 kr.

Er det første gang du velger å delbetale et kjøp, sender vi deg en kontoavtale slik at du kan godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen sender vi deg månedsfakturaen i slutten av måneden. Forfallsdato vil være i begynnelsen av påfølgende måned. Du kan da velge å betale hele beløpet, eller dele opp beløpet og betale i ditt eget tempo.

HVA SKJER DERSOM JEG IKKE BETALER MIN FAKTURA?

Dersom din innbetaling registreres etter forfall, vil Klarna sende deg en purring per post med et påført gebyr på 63,00 NOK. Ved ytterligere mangel på betaling, vil et inkassovarsel bli sendt, med et nytt gebyr på 63,00 NOK.

HVORFOR BLE IKKE KJØPET MITT GODKJENT?

Når du prøver å handle med faktura eller delbetaling hos Klarna er en vurdering foretatt for å avgjøre om du kan handle for valgt beløp.

Kredittvurderingen baseres på følgende tre ting: din tidligere betalingshistorikk hos Klarna, beløpet du ønsker å handle for og ekstern informasjon som vi innhenter fra et kredittopplysningsselskap. Det er altså en kombinasjon av flere ulike fakturorer som avgjør om et kjøp går igjennom eller ikke.

Dersom kjøpet ikke er godkjent med faktura eller delbetaling, kan du selvsagt fullføre kjøpet med kortbetaling i stedet.